Делян Пеевски ще е водач на листата на ДПС във Великотърновски

...
Делян Пеевски ще е водач на листата на ДПС във Великотърновски
Коментари Харесай

Делян Пеевски се връща в политиката, стана водач на листа

Делян Пеевски ще е лидер на листата на ДПС във Великотърновски изборен регион за вота на 14 ноември. Втори в 16-членната листа на Движението в този изборен регион е Йордан Цонев. Номинациите са на регионалната конструкция на партията, съобщи областният ръководителя Гюнай Далоолу при регистрацията на листата в Районната изборна комисия. 

„ Господин Пеевски по този метод дава явен знак, че се връща в политиката. Той ще подведе доста неща във Велико Търново. Ще бъде не това, което нашите съперници го изрисуват. Движение за права и свободи постоянно стои зад него. Цялата акция Делян Пеевски ще бъде във Велико Търново “, уточни Гюнай Далоолу. 

" Това за нас е огромна чест. От Велико Търново – историческата и духовна столица на България, господин Делян Пеевски ни дава явен знак, че се връща в политиката. Той още преди няколко дни сподели: " Много имам да приказвам, имам какво да кажа ". Но той има и доста какво да дава на България и на района ни ", сподели Далоолу. Областният водач на Движение за права и свободи засяга сбитият коментар на Пеевски при първата му обществена поява от много време насам. По-рано през седмицата Пеевски се яви персонално на разпит в ДАНС поради " Досиетата Пандора " и появяването на името в тях.

Той напомни, че при започване на пандемията Пеевски е направил доста дарения на лечебните заведения в региона. " Не сме парадирали, нищо не сме казвали, само че това демонстрира, че господин Пеевски е човек с огромно сърце. Това е Делян, не човек, какъвто нашите съперници го обрисуват ", отсече регионалният ръководител и съобщи, че Движение за права и свободи постоянно стои зад него. 

Пеевски отказваше да се кандидатира за народен представител в първите и вторите парламентарни избори тази година, макар, че разнообразни локални структури на Движение за права и свободи упорствали да бъде издигната кандидатурата му по информация от Движение за права и свободи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР